Έλα τώρα χέρι μου δεξί κείνο που σε πονεί δαιμονικά ζωγράφισέ το
αλλ' από πάνω βάλ' του Το ασήμωμα της Παναγίας
πόχουν τη νύχτα οι ερημιές μες στα νερά
του βάλτου


Πέμπτη, 8 Νοεμβρίου 2007

Πολιτικά


Το 'πιασε το ΠΑ.ΣΟ.Κ. η τρεχάλα. Πάνε κοντά δυο μήνες τώρα. Ζαλιστήκαμε, μας πήρανε τα αυτιά. Άλλος τον Ευάγγελο, άλλος το Γιωργάκη. Άλλος για τη βάρκα μας; Ναι ο Γιωργάκης δεν μπορεί να νικήσει τον Καραμανλή, αλλά τον χρειάζεται το κόμμα, για τη στροφή στην αριστερά. Απ' την άλλη ο Ευάγγελος μπορεί να νικήσει τον Καραμανλή, αλλά αν βγει θα σπείρει τη διχόνοια στο κόμμα. Κι όλοι κόβονται να βγάλουν το δικό τους. Επιτέλους διασπαστείτε να τελειώνουμε. Χωριστείτε, γιατί την ομόνοια, την αρμονία και τίποτα καλό στο κράτος δεν πρόκειται να κάνετε με τα μυαλά που κουβαλάτε.
Και σα θυμάμαι προεκλογικά, πριν τη 16η Σεπτεμβρίου, που ο Γιωργάκης εμφάνισε και τον Λαλιώτη εκεί είναι που λυπάμαι όλους τους ψηφοφόρους για τα δικά τους μυαλά. Γιατί το ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν αλλάζει. Κανείς απ' τα καθίκια που κυβερνούσαν, κυβερνούν και θα κυβερνήσουν δεν αλλάζει.
Αυτοί που αξίζει να κυβερνήσουν είναι όσοι δεν πρόκειται να το κάνουν ποτέ, γιατί έχουν συναίσθηση των ευθυνών και αυτό τους φοβίζει. Ο ψηφοφόρος πρέπει να ανοίξει τα μάτια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: